Lirik dan Kunci Gitar Didi Kempot - Cindro

Lirik lagu Dangdut, Kunci gitar lagu Dangdut, Chords Gitar lagu Dangdut, Kord Gitar lagu Dangdut Didi Kempot - Cindro :

Intro : F#  B  C#  F#  G#m  D#m  C#m
F# B C# F# Bm F# Bm C#m
Bm F# C# F# C#

F# A#m D#m A#m
Wes sakmestine ati iki nelongso
B C# F
Wong sik tak tresnani mblenjani janji
G#m C# F D#m
Opo ora iling nalika semono
G#m C# F#
Kebak kembang wangi jeroning dada

Int: B C# F#

F# A#m D#m A#m
Kepiye maneh iki pancen nasibku
B C# F
Kudu nandang loro koyo mengkene
G#m C# F# D#m
Remuk ati iki yen iling janjine
G#m C# F# G#m C# F#
Ora ngira jebul lamis wae

Reff:
D#m A#m
Ge opo salah awakku iki
B C# F#
Koe nganti tega mblenjani janji
D#m A#m
Opo mergo kaharan uripku iki
B C# #
Mlarat bondo siji karo uripku

B
Aku nelongso
F# D#m
Mergo kebacut tresno
G#m C# F#
Ora ngiro saikine cidro

Solo : D#m A#m B C# F#
B C# F# C#

F# A#m D#m A#m
Wes sakmestine ati iki nelongso
B C# F
Wong sik tak tresnani mblenjani janji
G#m C# F D#m
Opo ora iling nalika semono
G#m C# F#
Kebak kembang wangi jeroning dada

F# A#m D#m A#m
Kepiye maneh iki pancen nasibku
B C# F
Kudu nandang loro koyo mengkene
G#m C# F# D#m
Remuk ati iki yen iling janjine
G#m C# F# G#m C# F#
Ora ngira jebul lamis wae

Click Here to Listen This Songs:

Title Post: Lirik dan Kunci Gitar Didi Kempot - Cindro
Rating: 100% based on 99998 ratings. 5 user reviews.
Author: Syaiful A-

0 komentar:

Poskan Komentar